Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت: تمامی محدودیت‌های کرونایی از جمله تعطیلی مشاغل غیرسطح یک باید در شهرستان‌های دارای وضعیت قرمز کرونایی استان اجرا شود.

به گزارش ایمنا، دکتر سیمین بابایی اظهار کرد: بر اساس پروتکل‌های ابلاغی ستاد ملی مقابله با کرونا تمامی مشاغل به جز سطح یک که شامل واحدهای بهداشتی، درمانی، نانوایی‌ها و دیگر تأمین کنندگان نیازمندی‌های اولیه مردم است باید از فردا پنجشنبه در شهرستان‌های ساری، آمل، رامسر و سوادکوه شمالی به اجرا گذاشته شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بر ضرورت نظارت دقیق دستگاه‌های متولی بر رعایت پروتکل‌های بهداشتی در شهرستان‌های دارای وضعیت قرمز مازندران تاکید کرد و گفت: مشاغل سطح دو و سه تنها زمانی که وضعیت این شهرستان‌ها به نارنجی تغییر یابد، اجازه فعالیت خواهند داشت.

دکتر بابایی افزود: هیچیک از مشاغل به جز سطح یک در شهرستان‌های قرمز حق فعالیت ندارند و دستگاه‌های نظارتی طبق مصوبه ستاد ملی و استانی مقابله با کرونا موظف به برخورد قانونی با متخلفان هستند.

وزارت بهداشت در تازه‌ترین ارزیابی خود از وضعیت کرونایی شهرستان‌های مازندران، اعلام کرد که وضعیت ساری، آمل، رامسر و سوادکوه شمالی از نارنجی به قرمز تبدیل شده است.

همچنین بر اساس این ارزیابی، وضعیت پنج شهرستان میاندرود، فریدونکنار، سواد کوه، سیمرغ و بابلسر که پیش از این زرد بود، به نارنجی تبدیل شده است.

در حال حاضر وضعیت ۱۸ شهرستان مازندران نارنجی و چهار شهرستان دیگر هم قرمز است.

طبق گزارش رسمی دانشگاه‌های علوم پزشکی مازندران و بابل طی یک هفته گذشته حدود ۸۰۰ بیمار جدید مبتلا به کووید -۱۹ در بیمارستان‌های استان بستری شدند و آمار مجموع بستری‌ها هم با وجود ترخیص شدن صدها نفر در حال حاضر یکهزار و ۲۰۹ نفر است.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی مازندران در مورد محدودیت‌ها و ممنوعیت‌های کرونایی در شهرستان‌های با وضعیت نارنجی هم اظهار داشت: فعالیت مشاغل دو و سه در این شهرستان‌ها از صبح تا ساعت ۱۸ عصر است ضمن اینکه ممنوعیت تردد شبانه از ساعت ۲۱ تا چهار بامداد همانند شهرستان‌های قرمز در این مناطق هم اعمال خواهد شد.

وی افزود: همچنین ورود خودروهای دارای پلاک غیر بومی به شهرهای دارای وضعیت نارنجی مانند شهرهای قرمز ممنوع است و خودروهای دارای پلاک بومی نیز بدون مجوز تعریف شده حق خروج از شهرهای نارنجی و قرمز را ندارند و در صورت رعایت نکردن این محدودیت‌ها، جریمه‌های مصوب ستاد ملی مقابله با کرونا برای متخلفان اعمال خواهد شد.

ستاد ملی مقابله با کرونا برای ورود خودروهای دارای پلاک غیربومی به شهرهای قرمز یک میلیون تومان و شهرهای نارنجی ۵۰۰ هزار تومان بابت هر ۲۴ ساعت ماندگاری جریمه تعیین کرده است. جریمه خروج خودروهای دارای پلاک بومی بدون مجوز هم به همین ترتیب اعمال خواهد شد.

دکتر بابایی گمانه زنی درباره کاهش محدودیت‌های تردد و مشاغل در شهرستان‌های با وضعیت نارنجی را رد کرد و گفت: تاکنون هیچ دستورالعمل جدیدی از سوی ستاد ملی مقابله با کرونا مبنی بر تغییر محدودیت‌های کرونایی در شهرستان‌های دارای وضعیت نارنجی ابلاغ نشده است، در نتیجه پروتکل‌ها همانند سابق باید اعمال شود.

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مازندران اظهار داشت: استان مازندران در شرایط فعلی با روند آرام شیوع کرونا مواجه است و با عادی انگاری گذشته احتمال افزایش آمار بیماران وجود دارد و همچنان خطر ورود به پیک موج سوم بر سر استان قرار دارد.

وی افزود: اگر مردم به خصوص واحدهای صنفی محدودیت‌های کرونایی و رعایت پروتکل‌های بهداشتی را به طور جدی عملیاتی نکنند، احتمال قرمز شدن وضعیت سایر شهرستان‌ها وجود دارد و کل مازندران را به سمت وضعیت قرمز پیش خواهد برد.

بنابه گزارش ایرنا، روز چهارشنبه دهم دی ماه ۹۹ دو دانشگاه علوم پزشکی مازندران و بابل در ۲۴ ساعت اخیر ۲۰۵ بیمار جدید مبتلا به کووید ۱۹ از سوی این دو دانشگاه شناسایی شدند که سهم دانشگاه علوم پزشکی مازندران که ۲۱ شهرستان از ۲۲ شهرستان را تحت پوشش دارد ۱۷۳ بیمار و دانشگاه علوم پزشکی بابل نیز ۳۲ بیمار جدید بوده است.
علاوه بر این در ۲۴ ساعت اخیر ۱۹۲ بیمار کووید ۱۹ نیز پس از بهبود نسبی از بیمارستان‌های دو دانشگاه علوم پزشکی مازندران و بابل ترخیص شدند که سهم دانشگاه علوم پزشکی مازندران ۱۵۶ بیمار و دانشگاه علوم پزشکی بابل نیز ۳۶ بیمار بهبود یافته است.

کد خبر 465420

منبع: ایمنا

کلیدواژه: مازندران بهداشت و سلامت واحدهای صنفی تعطیلی اصناف دانشگاه علوم پزشکی مازندران محدودیت های کرونایی شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق دانشگاه علوم پزشکی مازندران ستاد ملی مقابله با کرونا دانشگاه علوم پزشکی خودروهای دارای پلاک دارای وضعیت وضعیت نارنجی محدودیت ها پروتکل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۱۷۰۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زنگ خطر جمعیت در کاشان به صدا درآمد

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کاشان از به صدا در آمد زنگ خطر جمعیتی در کاشان به صدا درآمد و گفت: زایمان در سال ۱۴۰۲، پنج درصد کاهش یافت. - اخبار استانها -

عباس آزادی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کاشان، ضمن اشاره به هفته سلامت و کاهش پنج درصدی زایمان در سال 1402،  اظهار داشت: در سال 1401، هفت هزار و 325 زایمان در کاشان انجام شده بود که این تعداد در سال 1402 به شش هزار و 931 نفر کاهش یافته است.

وی با اشاره به تلاش‌های انجام شده برای افزایش زایمان طبیعی و کاهش عمل سزارین، ابراز داشت: تعداد زایمان طبیعی در سال 1401، سه هزار و 187 نفر بود که این تعداد در سال 1402 به سه هزار و 317 نفر افزایش یافته است.

آزادی همچنین از افزایش زایمان‌های بی‌درد در کاشان خبر داد و گفت: با استفاده از روش‌های مختلف، زایمان‌های بی‌درد از 3.67 به 4.58 درصد افزایش یافته است در حالی که این رقم باید به 40 تا 50 درصد برسد تا بانوان خاطره خوشی از زایمان داشته باشند.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کاشان ضمن اشاره به اقدامات صورت گرفته در راستای افزایش زایمان طبیعی با قرار دادن مشوق‌های مختلف تاکید کرد: تلاش برای افزایش زایمان طبیعی و بی درد در دستور کار دانشگاه علوم پزشکی کاشان قرار دارد.

وی نیروی جوان را عامل پیشرفت در همه عرصه‌ها دانست و گفت: اگر جمعیت نداشته باشیم، هر چقدر هم تکنولوژی داشته باشیم موفق نخواهیم بود و از این رو افزایش زاد و ولد جوانی جمعیت از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است.

آزادی با اشاره به احترام و حمایت‌های لازم از مادران باردار، بر لزوم ترویج فرهنگ قناعت در جامعه تأکید کرد و گفت: در قدیم چندین خانوار در یک خانه سکونت داشتند و قناعت داشتند، اما امروز معتقدند هر یک نفر از فرزندان خانواده باید یک اتاق مجزا با همه امکانات داشته باشد.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کاشان با بیان اینکه امروز با پدیده پیری جمعیت و کهنسالی روبه‌رو هستیم، تصریح کرد: نیروی کار در کشورهای در حال توسعه از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است و از این رو جوانی جمعیت نقش بسزایی دارد.

انتهای پیام/801/

دیگر خبرها

  • فوت پزشک طرحی در جاسک تکذیب شد
  • اعضای بیمار مرگ مغزی به ۶ نفر در مشهد اهدا شد
  • زنگ خطر جمعیت در کاشان به صدا درآمد
  • وضعیت قرمز در مدارس با افت شدید تحصیلی؛ معدل دبیرستانی‌ها ۸ تا ۱۰!
  • آژیر قرمز آموزش عمومی؛ معدل سال آخر دبیرستانی‌ها ۸ تا ۱۰!
  • بازگشت وضعیت نارنجی به یزد
  • خیّران سلامت یک میلیارد ریال به حوزه سلامت شهرستان کاشمر کمک کردند
  • بهره‌برداری از بیمارستان رزن نیازمند اهتمام دانشگاه علوم پزشکی
  • تلاش دانشگاه حرکت در جهت درآمدزایی غیر شهریه‌ای است
  • علت فوت پزشک متخصص در جهرم چه بود؟